Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Danmarkspremiere på NY Peugeot 408 hos GLAD i Kalundborg

Kom til åbent hus i weekenden hos Bilcentret Peer Glad A/S og oplev den seneste tilføjelse til modelprogrammet hos Peugeot, den helt nye og ekstremt rummelige Peugeot 408

Bilinteresserede kan i weekenden lørdag d. 25. og søndag d 26. marts fra 11-15 begge dage opleve en vaskeægte Danmarkspremiere hos Bilcentret Peer Glad A/S i Kalundborg. Her lanceres nemlig den helt nye Peugeot 408. En såkaldt crossover, der kombinerer det bedste fra flere verdener. Det strømlinede coupe design suppleres af en øget frihøjde, som giver en behagelig indstigningshøjde og godt udsyn over vejen.

Designet af bilen er utrolig skarpt, og inde i kabinen finder man en rummelighed som kun få biler kan måle sig med. Faktisk har bilen den bedste bagsædeplads på tværs af alle modellerne i Peugeot programmet, så der er masser af plads når familien eller vennerne skal med på en længere køretur” udtaler salgskonsulent Rasmus Christiansen.

Styretøjet er præcist afstemt, og kombineret med de kvikke og økonomiske motorer i modelprogrammet, er den samlede køreoplevelse en sand fornøjelse. Den nye Peugeot 408 fås med 130 hk Puretech benzinmotor eller som Plugin hybrid med enten 180 eller 225 hk. Ved alle motorer er det den præcise EAT8 automatgearkasse som fuldender den inspirerende køreoplevelse. Priserne starter ved kr. 394.990 for 130 hk benzin, mens plugin hybrid kan fås til priser fra kr. 444.990.

Finansiering til attraktiv rente kun i weekenden!

I åbent hus weekenden tilbydes der finansiering helt ned til 1,99% i variabel rente ved en udbetaling på minimum 20%. Finansieringskampagnen gælder både nye og brugte biler uanset mærke, men dog kun på biler med en pris på maks. kr. 300.000. Er bilen maks. 1 år gammel, er det yderligere muligt at lave en finansiering uden udbetaling til kun 3,99% i variabel rente. Har du en byttebil der skal indgå i handlen, tager GLAD den med glæde i bytte, ligesom der også opkøbes biler i ren handel.

Kig forbi forretningen på Slagelsevej 88 i weekenden, til en kop kaffe og et skræddersyet tilbud på din næste bil.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.