Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Gode råd

Aircondition / Klimaanlæg

I bilens aircondition ophobes snavs, som med tiden, i forbindelse med kondens, kan udvikle skimmel. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sin aircondition. Få et eftersyn med rensning og vedligeholdelse, hvor vi kontrollerer filtre og kølemiddel, tester funktionen samt desinficerer dit aircondition-/klimaanlæg, så du kan få fuld glæde af det.

I vinterhalvåret er det vigtigt at du husker at tænde dit aircondition-/klimaanlæg i bilen mindst 1 gang om ugen, hvis du vil være sikker på at det også virker på den første varme forårsdag. Tænder du ikke anlægget som anbefalet, tørrer gummipakningerne i anlægget nemlig ud og systemet mister trykket. Og så virker det ikke når foråret bryder frem. Så husk – tænd anlægget mindst 1 gang ugentligt.

Få klargjort bilen inden bilferien

Skal du på bilferie – så husk at få tjekket bilen inden. Har din bil ikke umiddelbart været til service, eller er eftersynet nært forestående, vil det være en god idé at få serviceret bilen inden ferien. Da mange bilister har et kørselsmønster med mange småture i det daglige, vil en feriepakket bil være en ekstra belastning for bilen.

Vi kontrollerer bremsevæske, kølesystem og –væske, motorolie og –filter og dæk mv. og sikrer, at bilen er ferieklar og at du kan komme frem og tilbage uden uforudsete problemer. Vil du være sikker på driftsikkerheden af dit airconditionanlæg kan vi også rense og kontrollere det. Ring allerede nu og bestil tid!

Medbring reservedele og olie

Det kan være en rigtig god idé at medbringe et lille sortiment af pærer og sikringer til bilen. De springer altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Inden turen foreslår vi, at du sætter dig ind i, hvordan du skifter pærer og sikringer, så du ikke står uforberedt, hvis en udskiftning er nødvendig. Se hvordan i bilens instruktionsbog.

Medbring også ekstra olie. På en lang ferietur kan bilen bruge lidt olie, og det er derfor fornuftigt at have ekstra olie med. Tjek oliestanden undervejs på turen via oliepinden. Olieindikatorlampen i instrumentbordet er kun vejledende.

Værksted & reservedele
autovaerksted-glad-kalundborg-1
Skadesværksted og serviceværksted
reservedele-glad-kalundborg
Originale reservedele og tilbehør
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.