Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER
land-rover-discovery-sport-1
På arbejde. På eventyr.

Land Rover Discovery Sport fås fra:

779.900,-

Land Rover Discovery Sport

Moderne luksus med masser af egenskaber
Den nye Discovery Sports slanke aerodynamiske silhuet med Land Rovers legendariske egenskaber og et fleksibelt interiør er en fantastisk bil, der kan så meget mere.

Testet til ekstremer for en følelse af sikkerhed

Den nye Discovery Sports teknologi er testet i alle slags terræn gennem mere end 18 måneder under krævende forhold og i over 20 lande.

Fleksible sædemuligheder, benplads og bagagerum
Du kan tilpasse kabinen til bagage eller passagerer med en anden sæderække med skydefunktion (ekstraudstyr), der giver samme benplads som i en Range Rover, og en tredje sæderække (ekstraudstyr).

Brugervenlige, højteknologiske displays
Topmoderne betjening er karakteristisk for det helt enkle instrumentbord med en 8 tommers berøringsskærm og Head-Up Display (ekstraudstyr) med den nyeste teknologi, der sikrer et intuitivt samspil.

Alsidighed mestrer både vej og terræn
Terrain Response® kan indstilles til at køre i terræn på græs, grus og sne, mudder og hjulspor samt sand Active Driveline* giver endnu bedre vejgreb og stabilitet.

Terrain Response® har en Dynamic-indstilling*, der lyser displayet op i rødt og giver en medrivende kørsel.
*Tilbydes kun til biler med 5 sæder

For at få et konkret tilbud på den Land Rover Discovery Sport du kunne tænke dig, skal du kontakte en af vores salgskonsulenter på 59 51 10 64 eller salg@glad.dk

h
h
h
h
h
h
h
h

Finansiering af ny Land Rover Discovery Sport

Vi kan tilbyde et af markedets bedste finansieringstilbud gennem Jyske Finans.

jyske_finans_logo

Hos os vælger du selv finansieringsform. Vi rådgiver både om lån og leasing, så du får den løsning, der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal du vælge leasing af Discovery Sport eller finansiering?

Det er vigtigt at finansiere virksomhedens nyindkøb med leasing eller lån – også selvom kassekreditten eller de likvide midler egentlig godt kunne klare opgaven. En god likviditet giver nemlig en god nattesøvn – især hvis der skulle komme perioder, hvor pengestrømmen svigter.

Fordele ved leasing af Discovery Sport

Lave etableringsomkostninger, Intet momsudlæg ved købet, Fuldt fradrag i regnskabet, Let og sikker budgettering & Fast eller variabel ydelse.

Fordele ved finansiering af Discovery Sport

Typisk lavere rente end i Pengeinstitutterne, Mulighed for skattemæssige afskrivninger, God likviditet giver ekstra frihed og økonomisk tryghed & Fast eller variabel rente.

Fleet management

Slip for det administrative besvær med Fleet Management – og tjen penge på det Med Fleet Management kan du vinke farvel til den tidsrøvende administration af bilflåden. Den tager vi os af, så din virksomhed kan frigøre kapacitet og medarbejdere til andre opgaver.

Kun én regning for driften af alle biler.

Vi har specialiseret os i at optimere driften af bilflåder. Derfor kan du med fordel lade os klare betaling af leasingydelse, brændstof, forsikring, ejerafgift og serviceaftale mm. Du betaler os blot én månedlig ydelse, og er helt fri for at holde styr på en masse løse ender. I stedet har du alt samlet ét sted – i hænderne på fagfolk. Hvad betyder fleet-management på dansk? Der findes ikke noget dækkende ord – men fordelene er klare nok og gælder for både person- og varevogne: Én faktura hver måned, som dækker alle udgifter på hver enkelt bil:

  • Du modtager specificerede oversigter over hele bilflåden
  • Du får en væsentlig arbejdsbesparelse i din egen administration
  • Du får store rabatter på brændstof og mobiltelefon samt gratis autohjælp
  • Du får mulighed for salg af eksisterende bilflåde til Jyske Finans og dermed alle fordele straks – samt en likviditetsfrigørelse

Fleet-management kan også laves med en enkelt bil.

Værksted & reservedele
autovaerksted-glad-kalundborg-1
Skadesværksted og serviceværksted
reservedele-glad-kalundborg
Originale reservedele og tilbehør
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.